top of page
Etsi
  • Writer's pictureSauter Biogas Finland

Sauter Biogas Finland ja NHK Group yhteistyöhön


Sauter Biogas Finland ja NHK Group rakentavat yhteistyömallia, jonka myötä NHK Group voi tulevaisuudessa tarjota asiakastiloilleen Sauter Biogas Finlandin valmistamia biokaasulaitoksia. Maatiloille mitoitettujen laitosten hyöty asiakastiloille varmistetaan niihin yhteensopivalla palvelukokonaisuudella.

Sauter Biogas Finlandin toimitusjohtaja Jyrki Paananen iloitsee yhteistyöstä: ”Maatilojen kiertotalousmallin mahdollistama energia- ja ravinneomavaraisuus on noussut viime aikoina entistä merkityksellisemmäksi. Tämä on tärkeää myös kansallisen huoltovarmuuden näkökulmasta. Yhteistyössä NHK Groupin kanssa pystymme palvelemaan kehittyviä maatiloja tehokkaasti”.


Myös NHK:n toimitusjohtaja Oskari Korhonen kommentoi yhteistyötä innostuneena: ”Maatalous on suuressa murroksessa, ja haluamme olla mukana muovaamassa sen tulevaisuutta Suomessa. Biokaasulaitoksen avulla maatilat voivat tuottaa lannasta uusiutuvaa energiaa ja näin myös parantaa omavaraisuuttaan. Yhteistyö Sauter Biogas Finlandin kanssa istuu hyvin pyrkimykseemme edistää kestävää maataloutta erilaisten teknologiaan, tekoälyyn, robotiikkaan ja kiertotalouteen perustuvien ratkaisujen avulla”.


Yhteistyötä esitellään Helsingin MaatalousKonemessuilla13-15.10.2022. Sauter Biogas Finlandin edustajat ovat NHK:n osastolla kertomassa ja keskustelemassa biokaasun hyödyntämisen mahdollisuuksista maataloudessa.


NHK Group on maatalouskoneiden maahantuontiin ja myyntiin keskittynyt suomalainen perheyritys. Konserniin kuuluvat myös tytäryhtiöt NHKdairy Oy, joka vastaa Lely-lypsyrobottiliiketoiminnasta Suomessa sekä Linery Oü, jonka toimialueena on Viro.

Kommentare


bottom of page