top of page

SAUTER BIOGAS teknologia

Sauter Biogas teknologia on ainutlaatuinen. Energiatehokkuus, huoltovarmuus ja laitteiden laatu ovat huippuluokkaa.

TEKNOLOGIAMME 

ON AINUTLAATUINEN!

SAUTER-logo

Teknologiamme perustuu mottoon

”Kasteltuna – ei sekoitettuna”

Reaktorimme sisällä ei ole ollenkaan liikkuvia tai kuluvia osia. Niinpä korjauksen ja/tai huollon tarpeet ovat olemattomat. Tämä merkitsee myös sitä, ettei kaasuntuotannolle aiheudu huoltokatkoksia, koska huollot voi suorittaa toisaalla.

Kasteluun perustuva Sauter biokaasulaitos kuluttaa sähköä vain murto-osan perinteisiin, sekoittimellisiin ratkaisuihin verrattuna, joten energiatehokkuus on todella kovaa luokkaa. Suomen oloihin erityisesti suunniteltu eristys reaktorin ulkopinnalla ja patentoitu eristeratkaisu kuvun sisällä parantaa energiatehokkuutta entisestään.

Sauterin biokaasulaitos sisältää vain vähän liikkuvia osia. Tämän ansiosta ratkaisussamme on mahdollista panostaa merkittävästi pumppujen ja putkistojen laatuun ja kokoon. Jokainen mekaaninen laite on valittu huolellisen prosessin jälkeen, jotta laitteen tehokkuus ja luotettavuus olisi mahdollisimman korkealla tasolla.

havainnekuva Sauter Biogas

SAUTER BIOGAS videot

SÄHKÖÄ, LÄMPÖÄ
VAI BIOMETAANIA

Kaasun hyödyntämisessä meillä on useita kumppaniyrityksiä. Vuosikymmenien aikana olemme rakentaneet laajat kontaktiverkostot Eurooppaan ja Yhdysvaltoihin. Pystymme verkostomme avulla tarjoamaan asiakkaillemme kokonaisedullisimman ja laadukkaan palvelukokonaisuuden, jossa hyödynnetään kotimaisuus ja kansainvälisten kontaktien mahdollisuudet.

sauter-biogas-kaavio
bottom of page